10 ok, amiért Önnek is a Microsoft Teams a megoldás! - S32

10 ok, amiért Önnek is a Microsoft Teams a megoldás!

1.) Sokoldalú megoldás egyetlen eszközben: egyetlen eszköz tartalmazza mindazon funkciókat, amelyekre a munkához szükség lehet.

2.) Egyszerűen használható kezelőfelület: felhasználóbarát, folyamatosan fejlesztett online munkakörnyezet.

3.) Komplex együttműködés: a program messze több, mint video-csevegő eszköz, komplex együttműködésre ad lehetőséget.

4.) Egyszerűsíthető az együttműködés: a Microsoft Teams használatával az összes munkavállaló és a külsős szakemberek is egy felületre hozhatók.

5.) Kommunikáció: beépített üzenetküldés, csoportos chat, fájlmegosztás, és audio-video konferencia lehetőség is rendelkezésre áll az eszközben.

6.) Hozzáférések: igény szerint, akár a dokumentumok szintjén is beállítható hozzáférések.

7) Közös munkafelület: a jogosultsággal rendelkező csapattagok bármikor, bárhonnan és bármilyen eszközről elérhetik a közös, biztonságos felületen tárolt dokumentumokat, és valós időben szerkeszthetik őket.

8.) Nagyfokú kompatibilitás: számtalan applikáció kapcsolható hozzá, igény esetén rugalmas fejlesztői környezetként is funkcionálhat.

9.) Kiberbiztonság: üzenetváltások, dokumentum megosztás védett csatornán, akár munkatársaival, akár ügyfeleivel.

10.) Gazdaságos működés: az O365 licenc optimalizálást követően alacsony havi díjjal, gyakorlatilag 2 EUR-ból digitalizálhatja mind az irodai, mind a fizikai dolgozók munkáját.

Cégének mely területeit támogatja a Teams?

First line digitalizáció

Az első vonalban, a terepen (vagy másként: irodán kívül) dolgozók és a háttér támogatók együttműködésének hatékony szervezése Microsoft eszközök segítségével.

Területek:
• Egyéni és csoportos feladatkiosztás, ellenőrzés
• Eszköz- és ingatlan ellenőrzés
• Hibajegyek hatékony kezelése
• Jóváhagyás bárhonnan
• Gyorsabb és átláthatóbb műszakbeosztás
• Walkie Talkie
• Ötletek gyűjtése, kezelése

Digitális eszközökkel, a munkafolyamatok optimalizálásával és az azokat támogató módszertan átadásával segítünk rugalmasabbá és sikeresebbé tenni a munkavégzést az irodán kívüli dolgozók számára.

Részletesebben a First line digitalizációról >>

 

Humánerőforrás menedzsment

A teljes munkavállalói életciklus folyamán felvetődő mindennapi HR kihívásokat és ezzel a vállalat működését egyetlen központi eszköz, a Microsoft Teams lehetőségeit kiaknázva tesszük eredményesebbé.

Területek:
• Belső kommunikáció
• Szabadság jóváhagyás
• Oktatás nyilvántartás
• Munkaidő nyilvántartás

Akár azonnal alkalmazható megoldásokkal tudjuk Önt és cégét támogatni, amelyek a Microsoft Teams és a hozzá kapcsolható, már meglévő HR applikációkkal gyors és gazdaságos munkavégzési lehetőségeket teremtenek a mindennapokban gyakorlatilag a HR minden területére.

Részletesebben a HR megoldásokról >>

TOP