Bemutatkozik a Microsoft Viva Learning - S32

Bemutatkozik a Microsoft Viva Learning

A Microsoft Viva Learning a Microsoft 365 oktatási központja, ahol a felhasználók a szervezet saját oktatási anyagaiból és külső szolgáltatók képzéseiből egyaránt tanulhatnak.

A Viva Learning a Microsoft Teamsbe integrálható, a felületből bármikor egyetlen kattintással elérhető.

Az applikáció keresőmezőjében kulcsszavak alapján kereshetünk képzéseket, oktatóanyagokat, de a nyitófelületen kategóriák között böngészve is megtalálhatjuk a számunkra megfelelő tananyagokat.

Az applikációban dolgozó algoritmus a nyitófelületen kiemelt pozícióban az adott személy számára releváns tananyagokat kínál, mely könnyedén konfigurálható speciális munkacsoportokra, vagy a vállalat területére. Az algoritmus az ajánlott tananyag összeállítása során figyelembe veszi a korábban megtekintett videókat és a teljesítések fázisait is, így az ajánlott tartalom mindig 100%-ban releváns.
Ennek köszönhetően a felület használata rendkívül egyszerű, a munkavállaló pedig nem fog elveszni a tengernyi tananyagban böngészve.

Mindezen túl a Viva Learning, ahogyan a legnépszerűbb videó streaming szolgáltatások, számon tartja és rendszerezve jeleníti meg nekünk, hogy mely oktatóanyagokba kezdtünk bele, ahogyan azt is, melyek azok, amelyeket már befejeztünk, így a hosszabb, megkezdett tananyagokhoz keresgélés nélkül, könnyedén visszatérhetünk.

könyvjelző funkciónak köszönhetően pedig a felületen böngészve bejelölhetjük, elmenthetjük, mely tananyagokkal szeretnénk a közeljövőben foglalkozni.

A Viva Learning harmadik felektől származó oktatóanyagokat is tartalmaz, így például a felületből elérhetőek többek között a LinkedIn, a Coursera, vagy a Sikksoft tananyagok, de a felületen a SharePoint segítségével könnyedén megoszthatók a munkavállalókkal a szervezet saját oktatóanyagai is.

Az admin be tudja állítani az egyes oktatási forrásokhoz (pl. Linkedin, Coursea, SharePoint stb.) a hozzáféréseket és a különböző jogosultságokat, mint például az ajánlásokat.

A megfelelő jogosultsággal a vezetők tananyagokat tudnak ajánlani a többi felhasználónak, csoportoknak, vagy felhasználói listáknak (például a vállalat új munkavállalóinak).

A vezetők egy saját, speciális nézetben rálátnak arra, hogy a munkatársak hogyan állnak az ajánlott tananyagok teljesítésével.

Az oktatófelület briefeli a tanulással töltött időt, ezzel segítve, hogy az önképzést könnyebben és nyomonkövethetően lehessen beilleszteni a munkaidőbe.

A Viva Learning valamennyi eszközön (desktopon és mobilon) egyaránt tökéletesen funkcionál, így a szervezet minden tagja számára lehetővé teszi a tanulást és fejlődést, attól függetlenül, hogy az irodában, vagy az irodán kívül, távolról dolgoznak.

A Viva Learning megreformálja a vállalati oktatást, lehetőséget teremtve a szervezett, folyamatos növekedésre és fejlődésre, mindezt tökéletesen integrálva a mindennapi munkavégzésbe.

További kérdései lennének a Viva Learning lehetőségeiről?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

TOP