Business csomag - Microsoft 365 Vállalati prémium verzió

Business csomag

Microsoft 365 Vállalati prémium verzió

Valós igényekre szabott szoftvercsomag

Fizessen annyit a szoftverekért, amennyit valóban szükséges, és használjon annyi eszközt, amennyire feltétlen szüksége van!

Akár van már valamilyen táv- és csoportmunkát támogató megoldása (levelezés, fájltárolás: Microsoft 365, Sharepoint, OneDrive, Dropbox, Google Drive, stb...) akár most kezd neki rendszere kiépítésének, segítünk kialakítani az cégének leginkább megfelelő, a sikeres pályázathoz szükséges, lehető legkedvezőbb árú megoldást.

Business csomag (Microsoft 365 Vállalati prémium verzió)

Termék

Business csomag (Microsoft 365 Vállalati prémium verzió)

Rövid leírás

Az Online és Offline irodai csomagon túl, egy helyre gyűjti az Office kategóriavezető appjait a hatékony felhőszolgáltatásokkal, valamint a vállalatot a fejlett kiberfenyegetésektől védő átfogó biztonsági funkciókkal. (Ms365)

Kinek ajánljuk?

Szakértőknek, középvezetőknek

Leírás

Kiváló választás azoknak a cégeknek, amelyeknek a Microsoft Teamst, biztonságos felhő tárhelyet és telepíthető Office-t tartalmazó, egyszerűen használható távoli megoldásokon felül magasfokú biztonságra és adatvédelemre van szükségük.

Tartalmazza

Biztonságos felhőszolgáltatások (Teams, Exchange, OneDrive, SharePoint), telepíthető office (Word, Excel, PowerPoint, Outlook), csapatmunka és kommunikáció támogatása, levelezés és naptár, saját és közös vállalati tárhely, csapatmunka támogatása, komplex veszélyforrás elleni védelem, PC- és mobileszköz kezelés.

Office appok

telepíthető Office (Word, Excel, PowerPoint, Outlook)

Online értekezletek, videóhívások és csapatmunka

Saját tárhely

Vállalati, közös tárhely

Feladatkiosztás és feladatkezelés

Levelezés és naptár

Csapat webhelyek, céges intranetek

Munkaszervezés

Adatvédelem

Hozzáférés korlátozás

Mobil eszköz menedzsment

Eszközkezelés

TOP