CSAPATUNK

Szlezák Péter

IT üzleti tanácsadó
Üzleti elemző (PMI-PBA) | Projektvezető (PMP) | Tréner

Az innovatív ötletek kitalálása és megvalósítása az egyik erősségem. Tudásomat hasznosítva arra törekszem, hogy munkám nyomán az üzleti lehetőségek működő megoldássá fejlődjenek, és a szervezetek eredményesebbé, jövedelmezőbbé, hatékonyabbá váljanak egy jól sikerül digitális megoldásnak köszönhetően.

Szakmai tapasztalatom a vállalati üzleti működési folyamatok feltérképezésétől, újratervezésétől, optimalizálásától kezdve, a hatékony megoldások beazonosításán át, az új rendszerek integrációjának, implementációjának felügyelésére is kiterjed – felölelve így a vállalatok stratégiai és operatív irányítását is.

Számos digitális átalakulási projekt sikeréhez járultam már hozzá üzleti elemzéssel, minőségbiztosítással és projektvezetéssel. Aktív részese voltam a magyar bankszektor egyik legnagyobb horderejű digitális transzformációjának. A rendszerek modellezésében, optimalizálásában, az informatikai rendszerfejlesztések koordinálásában, tesztelésében is elmélyült gyakorlatot szereztem, valamint új rendszerek bevezetése, oktatása, üzemeltetése is a munkám részét képezte. Munkámmal előre mozdítom a kiválasztott megoldás bevezetését, a szükséges szemléletváltás kialakítását, a projektszemlélet kialakulását, a hagyományos és hibrid projektkörnyezet kialakítását, az agilis transzformációt.

Trénerként projektvezetőket és üzleti elemzőket képzek gyakorlat orientáltan agilis és hagyományos módszertan szerint a kezdőtől a nemzetközi vizsgafelkészítő (Project Management Professional, PMP) szintig.

Projektjeimet tudatosan készítem elő és kitartóan dolgozom a megvalósításukon. Egyszerre foglalkozom stratégiával és kivitelezéssel, intuitív vagyok és adatvezérelt. Hiszek az együttgondolkodás erejében, optimálisan szervezem az erőforrásokat. Sokszor játszom katalizátor szerepet a racionális megoldás felé vezető úton.

A System 32 alapító ügyvezetőjeként, szenior tanácsadóként támogatom a cég ügyfeleit, projektjeit, csapatát.

Dintsér Andrea

Vezető tanácsadó
Marketing I Kommunikáció I Tudásmenedzsment Stratégia I Megvalósítás I Fenntartás I Fejlesztés

A multinacionális cégeknél utóbb regionális vezetőként töltött évtizedek után a KKVk és az innovatív, kiugró fejlődési potenciállal rendelkező startupok világa is rabul ejtett. A hobbim és a szakmám a marketing, a kommunikáció és a tudásmenedzsment – látom, hiszem gazdaságot formáló erejüket.

A digitális transzformáció átfogóan, a gazdaság minden szektorát érintően alakítja át az üzleti hétköznapjainkat. Ennél, és az ehhez szorosan kapcsolódó távoli és hibrid munkavégzés kérdésénél kevés izgalmasabb téma létezik ma számomra.

Szeretem összekapcsolni a szerintem összetartozó embereket, cégeket, témákat. Nyitott gondolkodású, kíváncsi elmével és szívvel megáldott, kreatív problémamegoldó és megvalósító ember vagyok. A YourStory.hu alapító ügyvezetőjeként, szenior tanácsadóként támogatom a System 32 ügyfeleit, projektjeit, csapatát.

Dr. Sándor Judit

Vezető tanácsadó
Jogász

Jogászként végeztem, pályámat nemzetközi ügyvédi irodákban kezdtem ügyvédjelöltként és folytattam ügyvédként gazdasági jogi, perjogi és kereskedelmi jogi területeken. Pályafutásom során ügyvédi tapasztalatiam mellett lehetőségem nyílt adatvédelemmel kapcsolatosan hatósági vonalon is tapasztalatot szerezni.

Már középiskolában is érdekelt az informatikai világa. Sokan úgy gondolják, hogy az informatika és a jog világa két nagyon egymástól távol álló dolog, én ugyanakkor úgy tapasztalom, hogy e két világ szorosan összefügg. A virtuális világban a jognak szinte minden olyan területe megjelenik, amely a való világban is.

Munkám során az informatikai és jogi tudásomat és szemléletmódomat ötvözve segítem a System32 IT Kft. ügyfeleit. Fontos számomra, hogy egy üzleti megoldás esetében a jogszabályi követelményeknek való megfelelés ne akadályozza a hatékony üzletvitelt.

Kiss-Wimmer Orsolya

Vezető tanácsadó
Pályázato tanácsadó | Projektmenedzser

Több, mint 12 éve dolgozom pályázati tanácsadóként és projektmenedzserként. Munkám során mikro, kis- és középvállalatok részére nyújtok segítséget projektjeik megvalósításához, Egyéb szakterületeim a folyamatfejlesztés- és optimalizálás, valamint a változásmenedzsment és stratégiai tanácsadás.

Az elmúlt években azt tapasztaltam, hogy a folyamatosan változó piaci igények a vállalatokat új kihívások elé állítják. Napjainkban a cégeknek a zavartalan működésükhöz és fejlődésükhöz a folyamatautomatizációs kérdések megoldásában, valamint a digitalizálásban van a legnagyobb szükségük támogatásra. Ez határozta meg számomra azt az új irányt, a digitális megoldások területét amelyben szakmailag kitejesedhettem. Projektjeim során az ügyfelek igényeire koncentrálva, közösen oldjuk meg a feladatokat, legyen szó üzleti felhőszolgáltatás bevezetéséről, távoli- vagy hibrid munkavégzési megoldásokról, vagy akár a teljes vállalati munkafolyamat digitalizálásáról.

A System 32 csapatát és ügyfeleit szenior tanácsadóként támogatom.

Radnai Réka

Vezető tanácsadó
Humán erőforrásmenedzsment | Szervezetfejlesztés | Képzés | Digitális transzformáció

Több multinacionális cégnél, különböző iparágakban szerzett közel 2 évtizedes HR tudásomat szeretem olyan projektekben kamatoztatni, mint a System 32 projektjei, ahol a holisztikus megközelítés a cél.

HR üzleti partnerként megtanultam, hogy csak akkor tudok igazán segítséget adni az ügyfeleimnek, ha nemcsak az emberekre koncentrálok, ami az elsődleges, hanem mellette értem az üzleti folyamokat, konkrét üzleti válaszokat adok a felvetett problémára és alkalmazok digitális megoldásokat, amivel még inkább megkönnyíthetem a mindennapi vállalati működést.

Számos HR projektet vezettem legyen szó pl. a manuális munkából való digitális átállásról, szervezetfejlesztésről, képzési, belső kommunikációs stratégiai kialakításról.

A HR-en belül a szervezetfejlesztés, a tehetségmenedzsment, a képzések fejlesztése, megtartása, nyomonkövetése a szenvedélyem.

Hiszem, hogy a hibrid munkavégzés most már a mindennapjaink része és nemcsak egy jövőbeni álom. Célom olyan HR digitális megoldások folyamatos kidolgozása a MS Teams segítségével, amelyek a HR életciklus valamennyi területét lefedik és ezzel nemcsak a HR-t, de a vállalat többi tagját is támogatják akár a KKV, akár a nagyvállalati szektorban.

Sz. Pethő Éva

Vezető tanácsadó
Marketing I Kommunikáció I Digitális megoldások

Az elmúlt években számos különböző területen működő KKV növekedéséhez járulhattam hozzá keresőmarketing és közösségi médiában szerzett tapasztalataimmal.

Az innovatív digitális eszközök és az új kihívások lelkes rajongójaként otthonosan mozgok a keresőmarketing, a közösségi média és az ezek eredményességét támogató webanalitika és CRM rendszerek világában.

Szeretem, mikor egy projekt tisztán és pontosan halad a kijelölt cél felé, ez pedig ma már nehezen valósulhat meg a megfelelő digitális projekt- és feladatmenedzsment eszközök nélkül, melyek már évek óta szerves részét képezik mindennapjaimnak.

Szeretek elmélyedni egy-egy projektben, megkeresni az aktuális működés gyengepontjait, majd hatékony megoldásokat kínálva és megvalósítva az ügyfelekkel együtt örülni a közösen elért sikernek.

A System 32 csapatát és ügyfeleit szenior tanácsadóként támogatom.

Homoki Ferenc Attila

Vezető tanácsadó
Épületgépészmérnök, tervező

Mérnök kamarai azonosító: G-13-15519.

Homoki Ferenc Attila a System 32 kft. vezető műszaki tanácsadója.
Több mint 15 év, jellemzően a gyógyszer és vegyipart kiszolgáló épületgépészeti és energetika szakterületeken szerzett üzemeltetési, tervezési, kivitelezési, projektvezetési tapasztalattal rendelkezik. Ferenc részt vett továbbá zöldmezős, valamint jelentős méretű építőipari felújítási projektekben, gépészti innovációk K+F tevékenységében, megújuló energiát hasznosító projektekben, energia auditok lebonyolításában, ipari kivitelezések gépészeti műszaki ellenőrzésében..

Szabó Balázs

Vezető tanácsadó
Szoftverfejlesztő | Projektmenedzser | Üzleti elemző

Szenvedélyem az innováció, a folyamatok hatékonyságának növelése, az ésszerű mértékű de mindenre kiterjedő automatizálás létrehozása.

14 éves informatikai pályám alatt dolgoztam 5 és 50 fős szoftverfejlesztő csapattal, projektmenedzserként, üzleti elemzőként, product ownerként és cégvezetőként is.

A mikro és kisvállalkozások világában gyűjtött webfejlesztési, üzemeltetési, marketing és kommunikációt is érintő szerteágazó tapasztalatomat igyekszem a digitális látásmódommal kombinálni, amikor multinacinális vagy nagyvállalatok felkérésére alakítunk ki új terméket vagy folyamatot.

Ugyanaz a rendszerszemlélet, UX / UI tapasztalat és felhasználó orientált hozzáállás segít, az ügyfeleim üzleti helyzetének gyors megismerésében és a legjobb megoldás kiválasztásában, cégmérettől és piaci területtől függetlenül.

Mindennapi munkám során az értékteremtő kihívásokat keresem, szeretek új rendszert építeni, meglévőket tökéletesíteni. Ez az a tevékenység, amit nem lehet egyedül kivitelezni. Csak egy szakértőkből álló, hatékonyan együttműködő csapat tudja megfelelően elvégezni. Ez a szükséglet teszi számomra tökéletessé ezt a szakmát. Sok éves tapasztalat után, magaménak érzem több agilis keretrendszer sajátosságait és a Lean filozófiát, amit szívesen kombinálok a hagyományos eszközökkel a megfelelő eredmény elérése érdekében.

Szeretem az első aggódó mondattól, a megoldás teszteléséig végigvezetni a folyamatokat. Szívesen rajzolom fel az első folyamatábrát, írok user story-t vagy tesztelek, amíg egyensúlyozva együtt találjuk meg az utunkat a minőség, idő, költség örök háromszögében.

Ackermann Szabolcs

Vezető tanácsadó
Informatikai rendszerfejlesztő

Több mint 20 évnyi informatikai rendszerintegrációs, rendszerszervezési, rendszer tervezési, és üzemeltetési tapasztalattal a hátam mögött nem ijedek meg semmilyen új informatikai kihívástól. Az új megoldások megismerése éltet. Kíváncsi természet vagyok.

Kollégáim szerint egy nem szokványos kocka vagyok, mert ahhoz túl sokat beszélek, és azt is egy kockához képest túl érthetően. Szenvedélyem a részletekbe menően tökéletes megoldások keresése, de minden esetben a teljes képet nézem, mert tudom, hogy a részproblémákat úgyis meg tudjuk oldani.

Az elmúlt években rengeteg féle rendszerrel, és sokféle céggel dolgoztam együtt. Vannak közöttük egyéni, mikró, és közép vállalkozások, iskolák és egyház intézmények is. Volt időszak amikor hálózatot építettem, máskor komplett IT infrastruktúrát terveztem, de volt, hogy a weboldalak építése volt a legfőbb tevékenységem. Ennek az időszaknak a „maradványa”, hogy a legtöbb még ma is használt OnPremise Microsoft rendszerhez rendelkezem gyártói vizsgával, de ugyanúgy vannak Cisco és Vmware képesítéseim is.

Egy ideje már főleg a felhős rendszerek, a virtualizáció, a digitalizáció, és ezek hatása a hagyományos informatikára áll az érdeklődésem központjában. Az előzőknek megfelelően elég széles az informatikai látköröm ahhoz, hogy egy nagyobb informatikai rendszert átlássak. Egy felhőbe költözési projektnél pl. rengeteg olyan dolgot látok előre, amire általában nem számít a megrendelő.

Az elmúlt évek legfontosabb tapasztalata az, hogy egyféleképpen érdemes dolgozni, jól. Minden más értelmetlen, és hosszú távon mindenkinek veszteséges.

TOP Call Now Button