FLW megoldások

Az első vonalban, a terepen (FLW, First line worker) dolgozók és háttér támogatók együttműködésének hatékony szervezése Microsoft eszközök segítségével.

Digitális eszközökkel, a munkafolyamatok optimalizálásával és az azokat támogató módszertan átadásával segítünk rugalmasabbá és sikeresebbé tenni az együttműködést az irodán kívüli dolgozók számára.

Irodán kívüli digitális eszközökkel a sikeres üzletért

Miközben az irodai munkavégzést mesterséges intelligencia, automatizmusok és felhő alapú szoftverek teszik egyre rugalmasabbá és gördülékenyebbé, addig az első vonalban dolgozók az esetek többségében még mindig nyomógombos telefonnal, nehéz walkie talkie készülékekkel a kezükben próbálnak helyt állni a mindennapok során. Az irodai dolgozókkal szemben a fizikai munkavállalók mögül jellemzően hiányzik a munkát támogató modern eszközpark, az annak hatékony használatához nélkülözhetetlen tudás és képzettség.

Milyen hatással van ez a cég mindennapjaira?

  • nehézkes a kétirányú kommunikáció,
  • rendszeresen felhalmozódik a nyomtatásra és digitalizálásra váró anyag,
  • lassú a hibabejelentés és -kezelés,
  • nehezen nyomon követhetők a munkafolyamatok.

A feladatok feltorlódnak, a hibák halmozódnak, az üzlet sikere pedig komoly akadályokba ütközik.

Mi lehet a megoldás?
Közös platformra kell hozni a cég valamennyi munkavállalóját.
(Itt olvashat erről részletesebben.)

A hagyományos IT rendszerek licencei az esetek többségében olyan drágák, hogy ellehetetlenítik ennek megvalósítását.

Cégigényre optimalizált Microsoft licencekkel azonban mindez egyszerű és költséghatékony megoldásokkal valósítható meg.

AZ ELSŐ VONALBAN DOLGOZÓKAT SEGÍTŐ MEGOLDÁSAINK

A fentieken túl több, mint 1000 applikáció áll rendelkezésre, melyek megoldást kínálhatnak a legkülönfélébb üzleti problémákra. A kész megoldásokon felül pedig low code technológiával, egyedi fejlesztéseket is létre tudunk hozni a Teamsben, melyek tökéletesen kompatibilisek a meglévő IT rendszerekkel.

Keressen minket a részletekért!

Egyéni és csoportos kommunikáció

A Microsoft Teams lehetőséget teremt arra, hogy a munkatársak fizikai helyüktől és munkakörüktől függetlenül, rugalmasan, kényelmesen, egyszerűen és biztonságosan kommunikálhassanak egymással. Mindezt egy olyan szoftverrel, amelyet a legtöbb Microsoft licenc már eleve magában foglal. 

Egyéni és csoportos feladatkiosztás, ellenőrzés 

A Microsoft Teams, Planner és To Do szoftverek bevezetésével és összehangolásával lehetővé tesszük, hogy az egyéni és csoportos feladatok egyszerűen és átláthatóan kioszthatók és nyomon követhetőek legyenek. Ezzel hatékonyabbá téve a munka szervezését. 

Hibajegyek hatékony kezelése (issue) 

A Microsoft Teams lehetőségeinek kiaknázásával biztosítjuk a hibajegyek gyors és platformfüggetlen rögzítését és átlátható kezelését. 

Walkie Talkie a mobilról (tbd) 

A Microsoft Teams segítségével Walkie Talkie-szerű push-to-talk kommunikációt teszünk lehetővé a munkatársak között. Szinte korlátlan hatósugár, állandó kapcsolattartás.

Ötletek gyűjtése, kezelése 

A csapatok tagjai egyszerűen, a Microsoft Teamsbe integrált applikációban oszthatják meg egymással adott témában az ötleteiket, melyek között egy gombnyomással szavazni is tudnak. A funkció bevezetésével támogatjuk az innovatív, motivált működést.

A Teams és a Microsoft 365 még kiaknázatlan lehetőségei

Az első vonalban dolgozók munkájának támogatása a Microsoft Teamsnek köszönhetően lassú és költséges egyedi fejlesztések nélkül is kivitelezhető. A Teams innovatív, a legtöbb cég esetében még kiaknázatlan lehetőségei digitális megoldást kínálnak az olyan mindennapi nehézségekre, mint például a  munkavállalók közötti belső kommunikáció, a munkaidő beosztás tervezése és kiközlése, a feladatkiosztás és a szabadságjóváhagyás. Munkavállalói részéről pedig mindehhez pusztán egy okostelefonra van szükség.   

A Microsoft eszközök bevezetésével segítünk rugalmasabbá és sikeresebbé tenni a munkavégzést a fizikai munkavállalók számára is.  

Tudta, hogy az IKEA is a Teamst használja a mindennapi munkavégzés során? 
Tekintse meg, miként valósul ez meg náluk a gyakorlatban.

 

A fentieken túl több, mint 1000 applikáció áll rendelkezésre, melyek megoldást kínálhatnak a legkülönfélébb üzleti problémákra. A kész megoldásokon felül pedig low code technológiával, egyedi fejlesztéseket is létre tudunk hozni a Teamsben, melyek tökéletesen kompatibilisek a meglévő IT rendszerekkel.

Keressen minket a részletekért!

 

Önnek miben segíthetünk?
Kérjen díjmentes konzultációt!

Adatai megadása után kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot és egy személyre szabott konzultáció keretében ismerteti, miként lehetnek hasznára megoldásaink. 


TOP Call Now Button