GINOP Plusz-1.2.1-21 - Elérkezett az idő a megvalósításra!

Elérkezett az idő a megvalósításra!

GINOP Plusz-1.2.1-21

Egyszerű megoldást keresel felhős és kötelező vállalásként bevezetendő korszerű vállalati technológiai fejlesztésekre?

 Keress minket, segítünk!

Tisztában vagyunk azzal, hogy minden pályázó a projekt fő célját tartja szem előtt (legyen az ingatlan építés, gép beszerzés stb.). Tudjuk azt is, hogy ez nagyon sok figyelmet és energiát igényel. Ahhoz viszont, hogy a pályázati támogatás feltételesen visszatérítendőből vissza nem térítendőbe forduljon teljesíteni kell az összes pályázati feltételt.

Ilyen pályázati feltételek többek között a plusz pontokért bevállalt felhős megoldások és képzések teljesítése, illetve a 10. számú szakmai mellékletben foglalt kötelező korszerű vállalati technológiai vállalás.

 

Amennyiben felhős megoldást választottál plusz pontokért 

Ez esetben legegyszerűbb megoldásként a táv-és csoportmunka kapcsán tudunk segíteni, válaszd M365 megoldásainkat a pályázati feltételek teljesítése érdekében.

Ha kalkuláltál felhőt a pályázatban, de még nem kezdted el a megvalósítást, mielőbb vedd fel velünk a kapcsolatot!

Részletek >>

 

Kötelező vállalások teljesítése minden nyertes pályázónak

A GINOP Plusz-1.2.1-21 pályázat a 10. számú szakmai mellékletében szabályozza, hogy a pályázóknak milyen korszerű megoldások közül kell választani a megvalósítási időszak során kötelezően vállalt technológiai fejlesztésekre.

Ha lehetőséget keresel a 10. mellékletnek való megfelelésre, keress minket!

Részletek >>

GYIK

A 2020-2021-es időszakra kiírt GINOP Plusz pályázatok egyik legfőbb célkitűzése, hogy a magyar mikro-, kis-és középvállalkozások digitális fejlettségük erősítésével és korszerű vállalati technológiai megoldások alkalmazásával, a hazai és a nemzetközi piacon is versenyképesek maradjanak. Ennek érdekében a támogatást igénylőnek vállalnia kell, hogy tevékenységéhez kapcsolódóan a projekt befejezéséig valamilyen korszerű vállalati technológiai megoldást fog alkalmazni.

A felhőt gyakorlatilag az első pillanatban el kell indítani ahhoz, hogy a feltétel teljesülni tudjon és emellett figyelni kell a 10. számú mellékletnek való megfelelésre is.

Ha a pályázó a pályázatba választotthoz képest más felhős megoldást szeretne megvalósítani, azt egy utólagos módosítással megteheti. Ez esetben ajánljuk M365 alapú felhőszolgáltatásainkat.

Megoldást kínálunk a felhő és a 10. számú melléklet teljesítésére!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

 

Mit kínálunk minősített szállítóként?

Könnyű és egyszerű felhős megoldásokat

Praktikus megoldások a táv-és csoportmunka folyamatokban egyaránt. Microsoft 365 alapú, a legkülönfélébb üzleti területeken működő, testreszabható felhőszolgáltatásokkal, minősített beszállítóként támogatjuk ügyfeleinket a fejlődés útján. Ezek megfelelő paraméterezésével a pályázó meg tud felelni a 10. számú mellékletnek is.

Kapcsolódó oktatásokat

Felhő alapú szoftverek használatának elsajátítását online, gyorsan és érthetően, akár otthonról. IKT képzéseink keretében résztvevőink a napi munkavégzés hatékonyságához szükséges technikai tudásra tesznek szert. Kompetencia képzéseink pedig a helyzetspecifikus készségek fejlesztését célozzák.

Egyszerű felhő megoldást szeretnél és lehetőséget keresel a 10. számú mellékletnek való megfelelésre?

Segítünk a megvalósításban!

 


TOP