Miért épp a Teams?
Avagy: A távoli csapatmunka WD40-e!

A Microsoft Teams az elmúlt év egyik legtöbbet használt programja, hiszen nagyon sokan használják értekezletek megtartására és digitális oktatásra. A felhasználók többsége pusztán video-csevegő eszközként tekint rá, a valóságban azonban ennél sokkal többre hivatott.

A Microsoft Teams egy rendkívül sokoldalú eszköz, beépített üzenetküldéssel, csoportos chat funkcióval, fájlmegosztás-, audio / video konferencia lehetőséggel. Sokoldalúságával túlnő a legtöbb távoli kommunikációs eszközön. Gyakorlatilag egy komplex együttműködési eszköz, mely a sok praktikus funkció mellett videokonferencia funkcióval is bír.

A Microsoft Teams segítségével egyszerűsíteni lehet a kommunikációt és az együttműködést a munkatársak között, egy felületre lehet hozni az összes munkavállalót és még külső szakembereket is.

A megfelelő licenc optimalizálás mellett mindezt szinte ingyen

Mindezek mellett a program egy integrátori szerepet is be tud tölteni, hiszen rengeteg applikació kapcsolható hozzá, gyakorlatilag egy rugalmas fejlesztői környezetként is funkcionál.

A Microsoft Teams 1000 arca

Milyen előnyökkel jár az egyénnek?

Ha nincs lehetősége, hogy a munkatársaival, vagy ügyfeleivel fizikailag egy helyen tartózkodva dolgozzon, könnyen és rugalmasan tud kommunikálni és együttműködve dolgozni bárhonnan, bármikor.
Értekezleteket indíthat és becsatlakozhat a már futó megbeszélésekbe számítógépről, laptopról, vagy telefonról egyaránt.
Védett csatornán folytathat üzenetváltásokat, oszthat meg dokumentumokat munkatársaival, ügyfeleivel. 

Hogyan profitálhatnak használatából a csapatok?

A Microsoft Teams gazdag kollaborációs lehetőségeivel rugalmasabbá és hatékonyabbá teheti a csapatok működését. 
Használatával megspórolhatók a dokumentumok nyomtatása és a tömeges e-mailezés. A közös, valós idejű dokumentumszerkesztéssel kivédhető a dokumentumverziók nyomonkövetése, így a csapatmunka egyszerűbbé, gyorsabbá és hatékonyabbá válhat.
Lehetőséget teremt, hogy a csapat tagjai bárhol is legyenek, mindig gyorsan és kényelmesen tudjanak egymással kommunikálni, legyen szó chatről, vagy konferenciahívásról. Ennek köszönhetően a központban és a terepen dolgozó kollégák között is egyszerűvé válik a kapcsolattartás.

Hogyan lesz hatékonyabb az állandó munkacsoportok munkája?

A Microsoft Teams közös munkafelületül szolgál a jogosultsággal rendelkező csapattagok részére. A munka során használt dokumentumok közös, biztonságos felületen kerülnek tárolásra, ahol a csapattagok bármikor, bárhonnan és nem utolsó sorban bármilyen eszközről elérhetik őket.  Ugyanez igaz a munka során használt eszközök többségére is, melyek a legtöbb esetben kifogástalanul integrálhatók a Teams felületébe, így egyetlen központi eszközben végezhető el valamennyi munkafolyamat: a tervezéstől, a nyomon követésen át, sok esetben egészen a kivitelezésig.  Mindezt pedig a munkafolyamatok automatizálása révén gazdaságos működést eredményez a csapatok számára.

 

A Teams-ben rejlő egyéb lehetőségek

 

Integrációs eszköz

A Microsoft Teams minden idők egyik legjobb integrátora, melybe a legkülönfélébb informatikai rendszerek is összekapcsolhatók. Ennek köszönhetően egyetlen felületen használhatja kedvenc applikációit.
A sokoldalú használat ennek köszönhetően könnyedén kiterjeszthető többek között az értékesítésre, a feladatkiosztásra, de akár még riportok készítésére is.

Fejlesztői környezet (APPok)

A Teams sok esetben tökéletesen funkcionál fejlesztői környezetként is.
Mindamellett, hogy több mint 800 szoftver integrálható a felületbe, lehetőséget biztosít a low code megoldások számára is. Mindennek köszönhetően és mindezek mellet lehetőséget teremt a folyamatautomatizálásra, miközben a munkafolyamatokat mesterséges intelligencia segítségével teszi hatékonyabbá.

A Microsoft Teams felhasználási területei

 

FLW nem irodai dolgozók
(gyors és pontos hozzáférés a vállati rendszerekhez, információ csere PC nélkül is)

További információ >

Jog és szerződések
(távol lévők közötti megállapodások, nyilatkozattétel, közgyűlés, stb)

További információ >

HR és munkavállalók
(HR kommunikációja a munkavállalókkal, papír alapú együttműködés, nyilvántartások kiváltása)

További információ >

Marketing, Sales
(együttműködés, kommunikáció támogatása, minden ami nem a core IT)

További információ >

Projekt csapatok
(feladat kiosztás, számonkérés, csapatmunka támogatás)

További információ >

Távoli iroda
(biztonságos levelezés, file tárolás, dokumentum kezelés)

További információ >

"SZERSZÁMOS LÁDÁNK"

TOP Call Now Button