Mobilitás csomag - Microsoft 365 F1 | System32

Mobilitás csomag

Microsoft 365 F1

Valós igényekre szabott szoftvercsomag

Fizessen annyit a szoftverekért, amennyit valóban szükséges, és használjon annyi eszközt, amennyire feltétlen szüksége van!

Akár van már valamilyen táv- és csoportmunkát támogató megoldása (levelezés, fájltárolás: Microsoft 365, Sharepoint, OneDrive, Dropbox, Google Drive, stb...) akár most kezd neki rendszere kiépítésének, segítünk kialakítani az cégének leginkább megfelelő, a sikeres pályázathoz szükséges, lehető legkedvezőbb árú megoldást.

Mobilitás csomag (Microsoft 365 F1)

Azoknak javasoljuk, akiknek már van Microsoft 365 előfizetésük, és azt szeretnék kibővíteni a fizikai állomány irányában.

Aki most építi ki a táv- és csoportmunka rendszerét az válasszon legalább Online iroda csomagot

Termék

Mobilitás csomag (Microsoft 365 F1)

Rövid leírás

Biztonságos, intuitív és kapcsolt szolgáltatásokkal hatékonyabbá teheti az élvonalbeli munkaerő munkáját. (Ms365 alapokon)

Kinek ajánljuk?

Első vonalbeli, fizikai dolgozók (akinek nincs szükségük levelezésre, de fontos, hogy részesei legyen a vállalati digitális rendszernek).

Leírás

Kiváló választás azoknak a cégeknek, akik amellett, hogy hatékonyabbá kívánják tenni az első vonalbeli dolgozók munkáját, biztonságossá is kívánják tenni a szervezetüket egy új és rugalmas munkamódszereket kínáló, sokoldalú kommunikációs, együttműködési és hatékonyságnövelő funkciókkal bővített díjcsomag megvásárlása által. Kiválóan kiegészíti az online iroda- offline iroda- Business csomagjainkat.

Tartalmazza

Értekezletek és hanghívások, közösségi és intranetes hálózatok, biztonságkezelés, Azure információvédelem, Microsoft Teams, Advanced Treat Analitics (ATA) platform, Prémium szintű Azure Active Directory, Microsoft 365 Felügyeleti központ

Office appok

telepíthető Office (Word, Excel, PowerPoint)

Online értekezletek, videóhívások és csapatmunka

Saját tárhely

Vállalati, közös tárhely

Feladatkiosztás és feladatkezelés

Levelezés és naptár

Csapat webhelyek, céges intranetek

Munkaszervezés

Adatvédelem

Hozzáférés korlátozás

Mobil eszköz menedzsment

Eszközkezelés

TOP