MS Licence portfólió optimalizálása | System32

Microsoft (Office) 365 licenc portfólió optimalizálása

Rendelkezik Microsoft (Office) 365 Licenccel és szeretné optimalizálni előfizetése költségeit?
Segítünk, hogy csak annyit fizessen a szoftverekért, amennyit feltétlen szükséges.

Microsoft (Office) 365 Licenc optimalizálás

Ha Önnek is a Microsoft honlapról, vagy bármely más weboldalról, listaáron vásárolt céges előfizetései vannak, segíthetünk költségei optimalizálásában!

Küldetésünk, hogy segítsük a vállalkozásokat, hogy csak annyit fizessenek a szoftverekért, amennyit feltétlen szükséges.

Az üzleti világban ma már szoftverek nélkül nem tudunk létezni, ezek többsége azonban nem egyszeri beruházást, hanem folyamatos havi költséget jelent a vállalkozások számára. A szoftverek előfizetéseiből jelentkező apró tételek éves szinten azonban jelentős terhet jelenthetnek.

Tapasztalataink azt mutatják, hogy a biztosításhoz, vagy akár a telefon-előfizetésekhez hasonlóan évente érdemes felülvizsgálni a szoftverek előfizetési díjait. Különösen igaz ez a Microsoft termékek esetén.

Miben lehet segítségére a licenc optimalizálás?

1.) Valós igényekre szabott szoftvercsomag

Előfizetései felülvizsgálata során kiderülhet, hogy van olyan előfizetés, amely jobban lefedi az Ön felhasználói igényeit. Ezt felderítve segítünk, hogy kizárólag annyit fizessen Microsoft szoftvereiért, amennyit feltétlen szükséges. (Tudta például, hogy a cégben már egyetlen prémium előfizetés is lehetővé tesz számos olyan biztonsági beállítást, amely más módon nem lenne elérhető?)

2.) Kedvezőbb előfizetői díjak a meglévő portfólióra

Cégünk viszonteladói partnerként kedvezőbb ajánlatot tud biztosítani a Microsoft (Office) 365 csomagokra, mint a Microsoft maga, vagy az értékesítő üzletek többsége. Így akár a jelenlegi portfólióra is kedvezőbb ajánlatot tudunk biztosítani. 

Kiknek ajánljuk szolgáltatásunkat?

 

azoknak a vállalkozásoknak, melyek rendelkeznek minimum 1 céges Microsoft (Office) 365 előfizetéssel;

olyan cégeknek, melyek számára fontos a költségmegtakarítás, a költséghatékony működés;

azoknak, akik közvetlenül a Microsoft oldaláról, vagy üzletből vásároltak Microsoft csomagot.

ADJA MEG MICROSOFT (OFFICE) 365 LICENCEI ADATAIT ÉS DÍJMENTESEN FELÜLVIZSGÁLJUK ELŐFIZETÉSEIT KEDVEZŐBB ELŐFIZETŐI KONSTRUKCIÓKÉRT!


TOP