Offline irodai csomag - Microsoft 365 Vállalati standard verzió

Offline irodai csomag

Microsoft 365 Vállalati standard verzió

Valós igényekre szabott szoftvercsomag

Fizessen annyit a szoftverekért, amennyit valóban szükséges, és használjon annyi eszközt, amennyire feltétlen szüksége van!

Akár van már valamilyen táv- és csoportmunkát támogató megoldása (levelezés, fájltárolás: Microsoft 365, Sharepoint, OneDrive, Dropbox, Google Drive, stb...) akár most kezd neki rendszere kiépítésének, segítünk kialakítani az cégének leginkább megfelelő, a sikeres pályázathoz szükséges, lehető legkedvezőbb árú megoldást.

Offline irodai csomag (Microsoft 365 Vállalati standard verzió)

Termék

Offline irodai csomag (Microsoft 365 Vállalati standard verzió)

Rövid leírás

Valós időben együttműködhet a profi levelezés, online fájltárolás és csapatmunkához készült eszközök használatával, amelyek mindig naprakészek, és segítenek az adatok védelmének biztosításában. (A csomag tartalmazza a letölthető office appokat, így az offline munka sem kihívás többé.) (Ms365)

Kinek ajánljuk?

Szakértőknek, középvezetőknek

Leírás

Kiváló választás azoknak a cégeknek, amelyeknek a Microsoft Teamst, biztonságos felhőtárhelyet és telepíthető Office-t tartalmazó, egyszerűen használható távoli megoldásokra van szükségük.

Tartalmazza

Biztonságos felhőszolgáltatások (Teams, Exchange, OneDrive, SharePoint), telepíthető office (Word, Excel, PowerPoint, Outlook), csapatmunka és kommunikáció támogatása, levelezés és naptár, saját és közös vállalati tárhely, csapatmunka támogatása, találkozók ütemezésének és kezelésének megkönnyítése.

Office appok

telepíthető Office (Word, Excel, PowerPoint, Outlook)

Online értekezletek, videóhívások és csapatmunka

Saját tárhely

Vállalati, közös tárhely

Feladatkiosztás és feladatkezelés

Levelezés és naptár

Csapat webhelyek, céges intranetek

Munkaszervezés

Adatvédelem

Hozzáférés korlátozás

Mobil eszköz menedzsment

Eszközkezelés

TOP