Online irodai csomag - Microsoft Vállalati alapverzió

Online irodai csomag

Microsoft Vállalati alapverzió

Valós igényekre szabott szoftvercsomag

Fizessen annyit a szoftverekért, amennyit valóban szükséges, és használjon annyi eszközt, amennyire feltétlen szüksége van!

Akár van már valamilyen táv- és csoportmunkát támogató megoldása (levelezés, fájltárolás: Microsoft 365, Sharepoint, OneDrive, Dropbox, Google Drive, stb...) akár most kezd neki rendszere kiépítésének, segítünk kialakítani az cégének leginkább megfelelő, a sikeres pályázathoz szükséges, lehető legkedvezőbb árú megoldást.

Online iroda csomag (Microsoft Vállalati alapverzió)

Termék

Online iroda csomag (Microsoft Vállalati alapverzió)

Rövid leírás

Valós időben együttműködhet a profi levelezés, az állandó csevegés, az online fájltárolás a videokonferenciákhoz készült eszközök használatával, amelyek mindig naprakészek, és segítenek az adatok védelmének biztosításában. (Ms365)

Kinek ajánljuk?

Irodai dolgozóknak

Leírás

Kiváló választás azoknak a cégeknek, amelyeknek a Microsoft Teamst, biztonságos felhő tárhelyet és az Office Online-t tartalmazó, egyszerűen használható távoli megoldásokra van szükségük (asztali verziókat nem tartalmaz).

Tartalmazza

Biztonságos felhőszolgáltatások (Teams, Exchange, OneDrive, SharePoint), online office (Word, Excel, PowerPoint, Outlook), csapatmunka és kommunikáció támogatása, levelezés és naptár, saját és közös vállalati tárhely.

Office appok

online Office (Word, Excel, PowerPoint, Outlook)

Online értekezletek, videóhívások és csapatmunka

Saját tárhely

Vállalati, közös tárhely

Feladatkiosztás és feladatkezelés

Levelezés és naptár

Csapat webhelyek, céges intranetek

Munkaszervezés

Adatvédelem

Hozzáférés korlátozás

Mobil eszköz menedzsment

Eszközkezelés

TOP