SZOLGÁLTATÁSAINK

Tapasztalt csapatunk segítségével azonosítjuk a vállalati lehetőségeket a projekt előkészítésétől, a tervezésen, és a bevezetésen keresztül egészen az utókövetésig.

MERRE INDULJAK?

Átfogó tanácsadást kínálunk mindazon cégeknek, amelyek készek a digitalizáció útjára lépni, ám nem tudják melyik a céljukhoz vezető legrövidebb útvonal. 

FELHŐBE KÖLTÖZÉS - MICROSOFT 365

Gyors és biztonságos módon migráljuk a vállalati adatokat saját tárhelyről a felhőbe. A virtuális térben tárolt adatok lehetőséget teremtenek a távoli munkavégzésre és biztonsági mentésként is alkalmazhatók.

SPECIÁLIS APP BEVEZETÉSE

Digitális szerszámos ládánk csordultig van olyan speciális applikációkkal, melyek a vállalat mindennapi működését hivatottak eredményesebbé tenni. Nem csak a megfelelő APP kiválasztásában, hanem annak bevezetésében is segítünk.

XLS-EK FELSZÁMOLÁSA

Segítünk megtalálni és bevezetni azt az okos eszközt, mely hatékonyan veheti át az XLS-ek helyét, időt takarítva meg, fokozva a vállalat eredményes működését.

CRM BEVEZETÉSE

CRM integrációval automatizáljuk az adatcserét a különböző rendszereken keresztül. Ennek köszönhetően minden pillanatban aktuális, pontos és releváns adatok állnak a cég rendelkezésére, melyek jobb üzleti döntésekhez vezethetnek.

ÜZLETI FOLYAMAT AUTOMATIZÁLÁSA

Az üzleti folyamatok automatizálásával segítünk, hogy az egyes feladatok és folyamatok könnyen nyomon követhetőek legyenek, így javítva a szolgáltatási színvonalat. Értékes emberi erőforrást szabadítunk fel, mely hatalmas versenyelőnyt jelenthet.

webfejlesztés

WEBFEJLESZTÉS (WEB ALAPÚ E-KERESKEDELMI MEGOLDÁSOK FEJLESZTÉSE)

Segítünk a nagy adatbázissal rendelkező, sok felhasználós, jogosultságkezeléssel operáló, bonyolult üzleti folyamatok automatizálásában. Megvalósítjuk, hogy a korábban szigetszerűen, egymástól függetlenül működő üzleti eszközök, rendszerek kommunikálni tudjanak egymással, a hatékonyabb és gördülékenyebb munkavégzésért.

Szolgáltatásunk keretében kínálunk:
- böngészőből működő üzleti alkalmazások fejlesztését;
- web alapú e-kereskedelmi megoldások kivitelezését;
- üzletviteli automatizációs folyamatok fejlesztését.

(Segíteni tudunk például speciális weboldal modulok, foglalási- , online szerződéskötési- , online fizetési rendszerek fejlesztésében.)

HOME OFFICE HATÉKONYSÁGNÖVELÉS

Segítünk megteremteni a szoftveres és módszertani feltételeket a sikeresebb otthoni munkavégzéshez, mind munkaadói, mind pedig munkavállalói szempontból.
Szolgáltatásunk keretében licensz értékesítéssel, szoftver bevezetéssel, fejlesztésekkel és eszközre szabott speciális, gyakorlatorientált tanácsadással állunk ügyfeleink rendelkezésére.

"SZERSZÁMOS LÁDÁNK"

Munkánk során folyamatosan fejlesztjük technológiai tudásunkat, hogy ügyfeleink részére a legfrissebb, legmodernebb, legaktuálisabb segítséget nyújthassuk. 

A kiválasztott eszközök bevezetésében, integrálásában, és oktatásában támogatjuk ügyfeleinket rövid és hosszú távon egyaránt.

 

Neked miben segíthetünk? Vedd fel velünk a kapcsolatot!

 

 

TOP Call Now Button