Microsoft Teams webinárium Vol.3. - Pár? Beszéd!

Webinárium Vol 3. - Pár? Beszéd!

Itt a tavasz, újjászületik a természet – mi is megújult lelkesedéssel folytatjuk a már megkezdett és eddig is népszerű Microsoft Teams webinárium sorozatunkat. Márciusi fókuszunkban a párbeszéd áll, vagyis, az a helyzet, amikor a fő célunk nem a csoportos munka, hanem a kétoldalú kommunikáció, akár a munkatársainkkal, akár az alvállalkozóinkkal, akár az ügyfeleinkkel. Ismét gyors és praktikus megoldásokat, tippeket és trükköket mutatunk meg az együttműködésre, amelyet akkor tudunk alkalmazni, ha nem szeretnénk állandó munkacsoportot létrehozni.

 

A webináriumot 2021. március 11-én, jövő csütörtökön tartjuk. A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Érdemes időben regisztrálni, mert a szabad helyek korlátozott számban érhetők el.

 

Projektjeink során IT tanácsadóként és üzleti elemzőként azt tapasztaljuk a piacon, hogy egyaránt igény van a Teams funkcióinak oktatására, illetve arra is, hogy a vállalkozások Microsoft 365 (korábbi nevén Office 365) licencekre és egyéb digitális eszközökre fordított kiadásait racionalizáljuk. Az előfizetések elemzése, az optimalizálása hatékonyabbá teheti az ügyfeleink hétköznapi munkavégzését, így azok ezáltal időt, energiát és költséget takaríthatnak meg, de akár közvetett módon bevételüket is növelhetik.

 

Webinárium Vol.3. - Pár? Beszéd!

Időpont: 2021. március 11.  9.45 – 11:00 (9.45 – 10.00 óráig érkezés az online térbe)

Regisztráció: Ha korábban még nem vett részt webináriumainkon, ide kattintva tud regisztrálni. Ha már részt vett korábbi alkalmaink egyikén, nem szükséges ismételten regisztrálnia, ez esetben az esemény részleteit e-mailben is elküldjük majd Önnek.

 

Tematika: 

  • Kapcsolattartás és együttműködés szervezeten belüli-, és szervezeten kívüli tagokkal
  • Fájlok megosztása, -kezelése és –tárolása 
  • Funkciók a chatben
  • Hasznos appok
  • Egyéb praktikus tippek, trükkök


Tréner:Szlezák Péter, IT üzleti tanácsadó 

 

Találkozunk március 11-én!

TOP