Ügyvitel, irodai adminisztráció digitalizációja | System32

ÜGYVITEL, IRODAI ADMINISZTRÁCIÓ DIGITALIZÁCIÓJA

Kombinált szolgáltatásunkkal teljeskörűen támogatjuk az ügyvitel- és az irodai adminisztráció digitalizálását. Szoftverekkel, gyakorlatorientált használati tanácsadással és módszertannal támogatva azt. 

Irodai digitalizáció az infrastruktúrán túl

Bár az irodai adminisztráció a digitális fejlődés egyik legrégebb óta és legjobban lefedett része, a legtöbb esetben a digitalizációs folyamatok kimerülnek az infrastruktúra kiépítésében. Rosszabb esetben ráadásul az infrastruktúra lokális szintű, azaz a digitalizációs céllal bevezetett eszközök kizárólag az irodai gépeken futnak, a dokumentumok csak a helyi szerverekről és helyi tárolókról érhetőek el. 

Nincs is ezzel probléma, mindaddig, míg a cég valamennyi munkatársa kizárólag az irodából dolgozik, míg a helyi gépek és tárolók mindig hibátlanul funkcionálnak, míg a cég végtelen idővel és erőforrással rendelkezik a manuális munkafolyamatok elvégzéséhez. 

Abban az esetben azonban, ha a fentiek közül bármelyik tényállás is hibádzik, kizárólag a cég mindennapi működésébe integrált digitalizáció és az azt támogató működési folyamatok biztosíthatják a minden körülmények között eredményes munkavégzést. 

Kombinált szolgáltatásunkkal az ügyvitel és az irodai adminisztráció digitalizációját eszközök, folyamatok és emberek szintjén is támogatjuk:

 • Segítünk kiválasztani az adott munkafolyamat digitalizálását legjobban kiszolgáló eszközt.
 • Megvalósítjuk az eszköz irodai környezetébe történő integrálását.
 • Gyakorlatorientált használati tanácsadással és módszertan átadásával segítjük az eszköz hatékony használatának elsajátítását. 

A SZOLGÁLTATÁS KERETÉBEN KÍNÁLT MEGOLDÁSAINK

Biztonságos távoli munkavégzés (O365 felhő segítségével)

MS Teams használat a video csevegésen túl.

Papír alapú munkafolyamatok digitalizálása, Manuális munkafolyamatok automatizálása)

Power BI riportok készítése

Biztonságos távoli munkavégzés

(O365 felhő segítségével) 

Felmerült a cégigény, hogy a projekt csapatok egymástól távol is gördülékenyen és biztonságosan tudjanak együtt dolgozni?

A vállalati helyi szerveren tárolt dokumentumok azonban ellehetetlenítik a távoli munkavégzést?

Nagyobb fokú rugalmasságra lenne szükség, de a dokumentumok tárolására ezidáig nem született biztonságosabb megoldás a helyi tárolóknál?

A speciális jogszabályi környezetben dolgozók, így például az ügyvédek és könyvelők számára különösen fontos az adatok biztonságos elérése. A kiöregedő szerver parkok és a hagyományosan Windows környezetre fejlesztett jogi szoftverek korlátozzák a fejlesztéseket. Microsoft alapú megoldásainkkal azonban erre is megoldást tudunk kínálni. 

A cég meglévő infrastruktúráját felülvizsgálva strukturáltan megtervezzük, előkészítjük a felhőbe költözés cégspecifikus részleteit és stratégiáját Microsoft 365 környezetben. A gondos előkészítést precíz kivitelezéssel koronázzuk meg.

A felhőben tárolt adatok és a virtuális térbe helyezett munkafolyamatok lehetőséget teremtenek a távoli munkavégzésre, nagyfokú rugalmasságot biztosítva a cég mindennapi működésében.  

MS Teams használat a video csevegésen túl

A vállalat sikeréhez kiemelten fontos a jól működő csapatmunka?

Szükség lenne egy eszközre, mely a gyakorlatban is sokoldalúan támogatja a kollaborációt?

A MS Teams a videós csevegésen túl számos együttműködési, kollaborációs lehetőséggel tudja megkönnyíteni a csapatok munkáját.

Az eszköz használatával:

 • kioszthatók, nyilván tarthatók és követhetők a feladatok;
 • egy helyen tárolható valamennyi munkához szükséges dokumentum;
 • lehetővá válik a közös dokumentumkészítés;
 • kialakíthatók különböző projekt csapatok;
 • egy helyen menedzselhetők a szakmai csevegések;
 • időzíthetők videós megbeszélések.

Mindez egy olyan platformról, mely asztali gépről, laptopról és mobiltelefonról egyformán elérhető.

A Teams lehetővé teszi, hogy a cég egyes részlegei, vagy csapatai távoli munkavégzés során is hatékonyan dolgozhassanak együtt, ezzel növelve a vállalat működésének rugalmasságát és a csapatmunka sikerét.

A Microsoft Teams bevezetésével segítünk megteremteni a távoli csoportmunka szoftveres és módszertani feltételeit. 

Papír alapú munkafolyamatok digitalizálása, manuális munkafolyamatok automatizálása

Túl sok a cég mindennapjaiban az analóg munkafolyamat?

Értékes órák telnek el a manuális adminisztrációval?

Segítünk felszámolni az időt és erőforrást nem kímélő papír alapú munkafolyamatokat!

A papírmentes működést, az elektronikus dokumentumkezelést, az automatizált riportkészítést és a folyamatautomatizálást külön szoftver bevezetése nélkül, a cég által már használt rendszerbe integrálható applikáció fejlesztésével valósítjuk meg. 

Miután az adott munkafolyamatot digitális eszközre integráltuk, módszertannal, használati iránymutatással is támogatjuk annak gyakorlati bevezetését.


A manuális munkafolyamatok digitalizálásával:

 • hatékonyabb erőforrás menedzsmentet érhet el;
 • a dolgozók értékes idejüket a valóban fontos feladatokra szánhatják;
 • miközben miközben javul a munkafolyamatok átláthatósága is.  

Power BI riportok készítése

Szeretné cégét jobb üzleti döntésekkel sikerre vezetni? 

A sikeres üzleti döntések meghozatalához az adatok pontos ismeretére és a mintázatok gyors felfedezésére van szükség. 

Egy cég mindennapjai során rengeteg adat keletkezik, sok féle forrásból, melyek összegyűjtése és riportolása megfelelő eszközök nélkül rendkívül időigényes feladat, nem beszélve arról, hogy mire a riport elkészül, sok esetben már elveszíti aktualitását.  

A Power BI segítségével a különböző forrásokból érkező adatok egy helyre futnak össze, ahonnan bármikor részletgazdag, interaktív elemzések, riportok hozhatók létre.  Az adatok vizuális megjelenítése lehetőséget teremt a mintázatok egyszerűbb felfedezésére, mellyel gyorsabb és jobb üzleti döntések hozhatók.  

Mivel pedig a rendszer mindig friss adatokkal dolgozik, a jelentések minden esetben pontos képet mutatnak a pillanatnyi teljesítményről, így lehetőség nyílik arra, hogy szükség esetén azonnal be lehessen avatkozni az üzleti folyamatokba.  
 
A rendszerben készített riportok asztali számítógépen, laptopon, telefonon egyaránt megtekinthetők, sőt rugalmasan kiküldhetők akár e-mailben is. 

A Power BI riportkészítés bevezetésével lehetővé tesszük, hogy mindig azonnali, pontos és naprakész adatai legyenek a vállalat működéséről. Ezzel megalapozzuk a gyorsabb és jobb üzleti döntéshozatal feltételeit.  

 

Önnek miben segíthetünk?
Vegye fel velünk a kapcsolatot!

TOP