Útnak indul Teams webinárium-sorozatunk!

Útnak indul Teams webinárium sorozatunk!

A karantén idején egyre fontosabbá vált, hogy távolról is tudjunk munkát végezni, munka közben a kollégákkal kapcsolatot tartani.

A távoli munkavégzés egyik legnagyobb hátránya, hogy háttérbe szorulnak az emberi kapcsolatok és az ezekkel járó előnyök. A Microsoft erre a problémára egy nagyszerű megoldást adott a kezünkbe, a Microsoft Teams-t.

Jóllehet a Microsoft Teams-t a legtöbben szinte csak csevegésre vagy online értekezlet tartására használják, azonban fontos tudni, hogy ennél egy jóval összetettebb eszközről van szó, amely a videó hívásokon és csevegésen túl nagyon sok mindenre ad lehetőséget, így többek között csoportmunkára, vagy akár az élvonalban dolgozók támogatására is. Segít tematikus módon szervezni az életünket. Időt spórol a felhasználók és a cég számára azzal, hogy minden egy helyen és mindig kéznél van.

 

Nagy örömmel jelentjük be, hogy ingyenes webinárium sorozatot indítunk, amelyben interaktív, digitális eszközökön mutatjuk meg, miként használhatja ki legjobban a Microsoft Teams-ben rejlő üzleti lehetőségeket.

 

Webináriumaink során területspecifikusan bemutatjuk a Teams legfontosabb lehetőségeit, funkcióit.

A tartalmakat lényegre törően állítottuk össze, lépésről lépésre haladunk. Webináriumaink keretében igyekszünk bemutatni a Teamsben rejlő lehetőségeket olyan felhasználóknak, akiknek munkájuk során szükségük van egy hatékony távoli munkavégzést lehetővé tévő eszközre.

Első alkalmunk:

Webinárium Vol.1.

Időpont: 2021. január 14. 10:00 - 11:00

Tematika:

  • Microsoft Teams keretek
  • Iparágak, felhasználási területek
  • Funkciók, megoldások: video értekezlet, csevegés, mobiltelefonos használat, file-ok tárolása, feladatok kezelése


Tréner: Szlezák Péter, IT üzleti tanácsadó

 

Ingyenes online szemináriumunk keretében bemutatjuk, hogy a Microsoft Teams funkciói miként alkalmazhatók a gyakorlatban a csapatmunka, vagy az élvonalban dolgozók munkájának hatékony támogatására. Konkrét példákon keresztül mutatjuk be, hogyan profitálhat a legtöbbet a Teams használatából.

 

A webinár során a Teams funkcióival kapcsolatosan valamennyi felmerülő kérdésére is választ adunk, így teljes képet kaphat az eszköz üzleti lehetőségeiről.

 

A webináriumok díjmentesek, azonban a részvétel regisztrációhoz kötött. 
A webinárium-sorozatra ide kattintva tud regisztrálni

 

Várjuk szeretettel webináriumainkon!

TOP