Microsoft defender for business

A Microsoft elkötelezett a kis-és középvállalkozások biztonsága érdekében

A kis- és közepes vállalkozások kiemelkedő szerepet töltenek be a gazdasági életben, ezért támogatnunk kell a folyamatos és biztonságos fejlődésüket. A legnagyobb kihívás ezzel kapcsolatban egy folyamatosan változó környezetben eligazodni és a kiberbiztonságot számukra is megfizethetővé tenni.

Bár a kibertámadások növekvő fenyegetése sötétnek tűnhet, tudatossággal és a megfelelő eszközök használatával nagy mértékben csökkenthetjük a esélyüket.

A Microsoft elkötelezett amellett, hogy a kis- és középvállalkozások az új és innovatív technológiákra támaszkodva, biztonságos környezetben profitábilisan szolgálhassák ki ügyfeleiket a lehető legmagasabb szinten.

Defender for business a kisvállalatok védelmében

Tavaly megjelent a  Microsoft Defender for Business, amely a legfeljebb 300 alkalmazottal rendelkező vállalkozások védelmét szolgálja, illetve hogy tovább növeljük biztonsági lehetőségeinket, a Defender for Business-t a Microsoft 365 Business Premium-ban is elérhető, így átfogó produktivitási és biztonsági megoldásokat nyújt egyetlen előfizetés keretében.

Ezáltal a központi felületen immáron nem csak felhasználókkal kapcsolatos teendőket tudjuk menedzselni, hanem egyszerűsített betekintést is kaphatunk a biztonságot érintő eseményekbe egy jelentés formájában.

Ez a jelentés megmutatja, hogy milyen fenyegetéseket akadályozott meg a Defender for Business, a jelenlegi helyzetet a Microsoft Secure Score-ban, és ajánlásokat tartalmaz a biztonság tovább növelése érdekében.

Figyelembe véve, hogy a mobil eszközök elengedhetetlen részévé váltak a kis- és középvállalkozások stratégiáinak – növelve a kommunikációt és együttműködést, fokozva a reagálóképességet, csökkentve az üzemeltetési költségeket, és sokkal könnyebbé téve a hatékony munkavégzést bárhonnan- elengedhetetlen ezeknek az eszközöknek a védelme is, melyet a Microsoft Defender for Business Premium csomaggal könnyedén megtehetünk.

Mobileszközök terjedése az irodai környezetben

A mobil eszközök iránti növekvő függőség a támadási felületek bővülésével járnak, melyek még jobban kiszolgáltatják a kis- és középvállalkozásokat a kibertámadásoknak.

Az elmúlt évben a kis- és középvállakozások kb. 45 %-nál volt valamilyen mobileszköz alapú incidens, ami azért aggasztó, mert a kis- és középvállalkozásoknál kb fele-fele arányban jelennek meg személyes és céges eszközök.

Ezeknél a vállalkozásoknál nincs költségvetés vagy tapasztalat az eszközkezelési technológiák telepítésére, noha ez a legjobb módja az eszközök valamint a céges adatok védelmének biztosítására.

Az alapvető biztonsági beállítások kb. a támadások 98 százalékát kivédi, azonban a frissítések nélküli eszközökre ellen nincs megfelelő védelem.

A növekvő online fenyegetések ellensúlyozása érdekében egyre sürgősebbé válik a minimális követelmények betartása a digitális megoldások használatának területén.

Éppen ezért a Microsoft Defender for Business megoldása most egyszerűsíti a felhasználói eszközök biztonságát, megvédve a kis- és középállalkozásokat olyan fenyegetésektől, mint a kártevők, zsarolóvírusok és egyéb adathalász támadások ellen.

Forrás:
https://www.microsoft.com/en-us/security/business/endpoint-security/microsoft-defender-business

Együttműködő partnereink

Microsoft logó
Magyar Projektmenedzsment Szövetség logó
TD SYNNEX logó
Óbudai Egyetem logó
IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. logó
Modern Vállalkozésok Programja logó
Referenciáinkból

Brite-Sol Kft.

Castrum Sec Kft.

Civita Food Kft.

Csiha Elektronikai és Szoftverfejlesztő Kft.

Faguss Kft.

Foltin Globe Kft.

Ho-Ra Kft.

Ipoly Erdő Zrt.

Kiss Épületgépész Kft

Ledfak Kft.

M.L.S. Magyarország Kft.

Meló-Diák Taneszközcentrum Kft.

Metz Connect Hungary Kft.

MRC-Radiológia Kft.

Nett festékház Kft.

Optic World Kft.

Opus Metal's Kft.

Pellio & Ceva Architektor Kft.

Pharmatechszer Kft.

Plusz Építő Kft

Rehab-Észak Kft.

Sanitaria Kft.

Special Effects ltd

Steel Manufacturing Kft.

Szügy Önkormányzat

Tiger Tools Kft.

Tracon Budapest Kft.

TRXCom Kft.

...

ÜGYFÉL
0
MUNKAÁLLOMÁS
0
System 32 Microsoft Solutions Partner Modern Work tanusítvány

Segíthetünk?

Kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy illetékes szakértő, tanácsadó kollégáink választ adhassanak kérdéseidre és segítsenek az eligazodásban.