GINOP Plusz 2024

GINOP Plusz újratöltve 450 milliárddal

Érkeznek újra a GINOP PLUSZ pályázatok 2024-ben

A magyar kormány a GINOP Plusz program keretében újragondolja és továbbviszi a vállalkozások fejlődésének támogatását, 450 milliárd forintos kerettel. Ez a lépés a Széchenyi Terv Plusz egyik kulcsfontosságú eleme, amely a gazdasági növekedés elősegítésére és a munkahelyteremtésre összpontosít, különös tekintettel a kis- és középvállalkozások (KKV-k) támogatására. 

A GINOP Plusz program célja

A GINOP Plusz program célja, hogy elősegítse a magyar vállalkozások versenyképességének növelését, támogassa az innovációt, a digitalizációt és az energiahatékonysági beruházásokat. Ezenfelül a program kiterjed a munkaerőpiaci kihívások kezelésére, az oktatás és képzés fejlesztésére, valamint a társadalmi befogadás és esélyegyenlőség előmozdítására. 

A program finanszírozása az Európai Unió kohéziós politikájának részeként érkezik, amely célja a regionális egyenlőtlenségek csökkentése és az egész EU-ban a gazdasági és társadalmi kohézió erősítése. A GINOP Plusz a 2014-2020-as programozási időszak sikereire épít.

A 450 milliárd forintos keretösszeg lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy modernizálják és bővítsék tevékenységüket, javítsák termékeik és szolgáltatásaik minőségét, növeljék piaci részesedésüket, valamint elősegítsék az új technológiák bevezetését. Ezáltal a GINOP Plusz hozzájárul Magyarország gazdaságának erősödéséhez, a munkahelyek megőrzéséhez és újak teremtéséhez, valamint az ország innovációs képességének javításához. 

A program részletei és a pályázati felhívások a kormányzati és az Európai Unió hivatalos weboldalain, valamint a palyazat.gov.hu oldalon érhetők el, ahol a potenciális pályázók tájékozódhatnak a rendelkezésre álló támogatási lehetőségekről, a pályázati feltételekről és az eljárásokról. 

System32 szolgáltatások +10 pontért 

A System32 IT Kft. csapata Szakértő tanácsadóként (regisztrált IFKA/vali.hu), felhős technológiai beszállítóként (regisztrált Vallalkozzdigitalisan.hu beszállító) és felnőttképző intézményként (engedély szám E/2022/000109) közel 200 GINOP Plusz 1.2.1. és 1.2.3. pályázat sikeres benyújtásához, megvalósításához és sikeres lezárásához segítette hozzá a pályázókat.  

Fontos azonban hangsúlyozni, hogy pályázatírással nem foglalkozunk, de szakmai tanácsadás keretein belül hatékonyan támogatjuk a pályázók és a pályázatírók munkáját a digitális transzformáció, felnőttképzés és pályázati tanácsadás terén, elősegítve a sikeres projekt alapítását, megvalósítást és ezzel támogatva a vállalkozás fejlődését. Szolgáltatásaink segítségével a pályázók a korábbi pályázatok során akár +10 többletpontot is szerezhettek. 

Projektjeink során a pályázóval és pályázatíróval szorosan együttműködve segítünk a digitális (különösen a felhős megoldások és mesterséges intelligencia) stratégia kialakításában. A pályázat megvalósítása során részt veszünk a digitális projekt előkészítésében, megtervezésében, lebonyolításában. A projekthez szükséges szoftveres (felhős megoldások) előfizetéseket biztosítjuk. Szakértő kollégáink támogatják a lokális IT csapatot a rendszer implementációjában, adatok migrációjában. Tanácsadó kollégáink segítenek a működési folyamatok optimalizációjában, belső felelősök és végfelhasználók képzésében.

Fejleszd cégedet digitálisan GINOP Plusz program keretein belül

Most még sok kérdés van a részletekkel kapcsolatban, de az Európai Unió és Magyar kormány stratégiája is erősen fókuszál a digitális fejlődésre. Ezek a fejlesztések nem 2 pillanatot vesznek igénybe, keress minket még ma és készüljünk együtt a digitális átállásra!

Források:

https://kormany.hu/hirek/450-milliard-forintot-biztosit-a-kormany-a-vallalkozasok-fejlesztesere-ginop-plusz-programon-keresztul

https://ec.europa.eu/regional_policy/in-your-country/programmes/2014-2020/hu/2014hu16m0op001_hu

Együttműködő partnereink

Microsoft logó
Magyar Projektmenedzsment Szövetség logó
TD SYNNEX logó
Óbudai Egyetem logó
IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. logó
Modern Vállalkozésok Programja logó
Referenciáinkból

Brite-Sol Kft.

Castrum Sec Kft.

Civita Food Kft.

Csiha Elektronikai és Szoftverfejlesztő Kft.

Faguss Kft.

Foltin Globe Kft.

Ho-Ra Kft.

Ipoly Erdő Zrt.

Kiss Épületgépész Kft

Ledfak Kft.

M.L.S. Magyarország Kft.

Meló-Diák Taneszközcentrum Kft.

Metz Connect Hungary Kft.

MRC-Radiológia Kft.

Nett festékház Kft.

Optic World Kft.

Opus Metal's Kft.

Pellio & Ceva Architektor Kft.

Pharmatechszer Kft.

Plusz Építő Kft

Rehab-Észak Kft.

Sanitaria Kft.

Special Effects ltd

Steel Manufacturing Kft.

Szügy Önkormányzat

Tiger Tools Kft.

Tracon Budapest Kft.

TRXCom Kft.

...

ÜGYFÉL
0
MUNKAÁLLOMÁS
0
System 32 Microsoft Solutions Partner Modern Work tanusítvány

Segíthetünk?

Kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy illetékes szakértő, tanácsadó kollégáink választ adhassanak kérdéseidre és segítsenek az eligazodásban.