Microsoft_copilot_AI

Mesterséges Intelligencia (AI) a Microsoft 365 előfizetésekben a Microsoft Copilot köntösében

A Microsoft 365 szolgáltatások kiegészítéseként, tavaly novemberben megjelent Microsoft Copilot egy fontos mérföldkőhöz érkezett a mesterséges intelligencia (AI) fejlődése terén, melynek keretében a Microsoft az év elején eltörölte a nagyvállalati kiváltságokat, immáron mindenki számára elérhető szolgáltatássá vált, beleértve a kis- és középvállalkozásokat is.

A Microsoft Copilot új lehetőségeket kínál a hatékonyabb munkavégzés érdekében azoknak a felhasználóknak, akiknek kreatívabb és gyorsabb megoldásokra van szüksége a mindennapokban.

Microsoft Copilot csomagok

A Microsoft Copilotnak, mind a személyes, mind az üzleti verzióban két változata van. Egy díjmentes, kisebb funkcionalitással, de a Microsoft 365 szolgáltatás részeként elérhető, illetve egy fizetős verzió. Az elnevezések tekintetében  a személyes (otthoni) felhasználású, de fizetős előfizetés a Microsoft Copilot Pro, míg az üzleti előfizetés fizetős verziója a Copilot for Microsoft 365, magyar megnevezésként Microsoft 365-höz készült Copilot címet kapta.

A Microsoft 365-höz készült Copilot, jóval több, mint mesterséges intelligencia (AI), mivel használata során a megszokott Microsoft 365 üzleti szolgáltatásokkal együttműködve használhatunk nagy nyelvi (LLM) modulokat, mint például a ChatGPT4 vagy a mesterséges intelligencián (AI) alapuló Dall-E3 képszerkesztő, így kreativitásunknak immáron csak a képzeletünk szab majd határt.

A Microsoft Copilot nem csak az interneten megtalálható információk alapján működik, hiszen a meglévő szervezeti jogosultságokat figyelembe véve, de teljes munkahelyi környezetben tárolt adatok – beleértve az Outlook emailek, találkozók, Microsoft Teams beszélgetések, OneDrive vagy SharePoint dokumentumok – alapján hoz létre új tartalmat. A Copilot felgyorsítja a szövegírást a Word-ben, elemzi az adatokat az Excel-ben, prezentációkat tervez a PowerPoint-ban, rendezi az Outlook bejövő üzeneteinket, vagy akár összefoglalja a Teams értekezleteinket, különös figyelmet fordítva a biztonságra, adatvédelemre és egyéb belső/külső szabályozásra.

Microsoft Copilot használata

A használata egyszerű, természetes nyelvi utasításokkal, mint például „Mondd el a csapatnak, hogyan frissítettük a termékstratégiát” képes frissítést küldeni találkozók, e-mailek és csevegések alapján is. A főbb nyelveken, mint például az angol vagy német már a kezdetektől fogva használhatjuk, 2024 tavaszától pedig már magyar nyelven is könnyedén adhatjuk az utasításokat.

Microsoft Copilot funkciói

A Copilot alap funkciói hamarosan a Microsoft 365 üzleti megoldásaiban is elérhetővé válik azok számára, akik legalább Microsoft 365 Business Standard vagy Prémium előfizetéssel rendelkeznek. A kiegészítő csomagként elérhető Microsoft 365-höz készült Copilot előfizetés keretében azonban, magasabb szintű Mesterséges Intelligencia (AI) képességeket érhetünk el, mint az ingyenes vagy a személyes célokra szánt Copilot Pro csomagokban. Az árazása egyelőre magyar viszonylatban magas és csak éves konstrukció érhető el, de reméljük előbb-utóbb majd ez is változik.

Felkeltette a Microsoft Copilot az érdeklődésedet?

Fedezd fel a jövő munkavégzési módszereit a „Microsoft 365-höz készült Copilot” képzésünkkel! Ez a kurzus valódi utazás a mesterséges intelligencia által vezérelt munkavégzés világába, amely megmutatja, hogyan használd a legújabb technológiát a hatékonyság növelés érdekében

Gyere el ingyenes webinárium sorozatunkra, melyen szó lesz a Copilot-ról is, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot és szívesen segítünk!

Felhasznált források:
https://blogs.microsoft.com/blog/2024/01/15/bringing-the-full-power-of-copilot-to-more-people-and-businesses/

Együttműködő partnereink

Microsoft logó
Magyar Projektmenedzsment Szövetség logó
TD SYNNEX logó
Óbudai Egyetem logó
IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. logó
Modern Vállalkozésok Programja logó
Referenciáinkból

Brite-Sol Kft.

Castrum Sec Kft.

Civita Food Kft.

Csiha Elektronikai és Szoftverfejlesztő Kft.

Faguss Kft.

Foltin Globe Kft.

Ho-Ra Kft.

Ipoly Erdő Zrt.

Kiss Épületgépész Kft

Ledfak Kft.

M.L.S. Magyarország Kft.

Meló-Diák Taneszközcentrum Kft.

Metz Connect Hungary Kft.

MRC-Radiológia Kft.

Nett festékház Kft.

Optic World Kft.

Opus Metal's Kft.

Pellio & Ceva Architektor Kft.

Pharmatechszer Kft.

Plusz Építő Kft

Rehab-Észak Kft.

Sanitaria Kft.

Special Effects ltd

Steel Manufacturing Kft.

Szügy Önkormányzat

Tiger Tools Kft.

Tracon Budapest Kft.

TRXCom Kft.

...

ÜGYFÉL
0
MUNKAÁLLOMÁS
0
System 32 Microsoft Solutions Partner Modern Work tanusítvány

Segíthetünk?

Kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy illetékes szakértő, tanácsadó kollégáink választ adhassanak kérdéseidre és segítsenek az eligazodásban.