copilot in teams 3

Mesterséges Intelligencia (AI) használata a Microsoft Teamsben 

A Copilot egy mesterséges intelligencia által hajtott eszköz, amely a felhasználók dokumentumait, prezentációit, e-maileit, naptárbejegyzéseit és kapcsolatait integrálja a Microsoft Teamsben.
Ez az eszköz elősegíti az információk gyors hasznosítását, új módokat kínál a munkavégzésre, javítja a hatékonyságot és az együttműködést.  
Képes automatikusan összefoglalni a megbeszéléseket, feladatokat, kiemelni a döntési pontokat, valamint finomítani az üzenetek stílusát és hangnemét. Célja, hogy támogassa a felhasználókat a hatékonyabb munkavégzésben, gyors hozzáférést biztosítva a fontos információkhoz, hogy elősegítse a gördülékeny csapatmunkát. 

Copilot Fő Funkciók és Előnyök

Megbeszélések

A Copilot képes valós időben összefoglalni a megbeszéléseket, kiemelve a kulcsfontosságú pontokat és feladatokat. Emellett segít a kulcspontok azonosításában és javaslatokat tesz a következő lépésekre, segítve ezzel a felhasználókat abban, hogy naprakészek maradjanak és gyorsabban hozhassanak döntéseket. 

Üzenetek

A Copilot segítségével a felhasználók módosíthatják üzeneteik stílusát, hangnemét, lehetővé téve számukra, hogy azokat tömörebbé, részletesebbé, barátságosabbá vagy hivatalosabbá tegyék. Ez javítja a kommunikáció érthetőségét. 

Csoportok és Csatornák 

A Copilot képes gyorsan áttekinteni a beszélgetések fő pontjait és döntéseit anélkül, hogy az összes üzeneten végig kellene menniük, megkönnyítve ezzel a hosszú beszélgetésszálakban való navigálást. Ez jelentősen csökkenti az információkeresésre fordított időt és javítja a munkafolyamatok hatékonyságát. 

Copilot Limitációk 

A Copilot használatakor tudatosítani kell bizonyos korlátozásokat is, mint például: 

Korlátozott Funkcionalitás: Nem kezeli jól a 75 szónál hosszabb üzeneteket vagy a speciális formázásokat. 

Képek, fileok kezelés: Jelenleg nem képes értelmezni a képeket, a fájlokat vagy a speciális formázásokat, 

Felhasználói Elfogadás: A technológia bevezetésekor előfordulhatnak ellenállások, ezért kulcsfontosságú a felhasználói oktatás és támogatás biztosítása a zökkenőmentes átálláshoz. 

Copilot Megbízhatósága  

Bár a Microsoft adatvédelmi szabályzatainak megfelelően kezeli az adatokat, fontos, hogy a felhasználók és a szervezetek is tisztában legyenek az adatvédelmi és biztonsági protokollokkal, különösen érzékeny vagy védett információk használatakor. 

  • Adatkezelési Szabályok: A felhasználói adatokat a Microsoft adatvédelmi irányelvei szerint kezeli, nem használja fel őket más célokra. 
  • Tartalom Törlése: A felhasználók bármikor törölhetik a Copilot által generált tartalmat a Teamsből.  

Copilot Pontossága

Bár a Copilot rendkívül hasznos eszköz, az általa nyújtott információk pontossága és megbízhatósága változó lehet, ezért ajánlott kritikusan értékelni és szükség esetén ellenőrizni a nyújtott információkat!  

Copilot Használata

Pontos Megfogalmazás: A kérdéseid és kéréseid világos és pontos megfogalmazása segíthet javítani a Copilot válaszainak relevanciáját és pontosságát. 

Visszajelzés Adása: A Copilot folyamatosan tanul a felhasználói visszajelzésekből, így a rendszer javítása érdekében fontos a feedback megosztása. 

Copilot a Teamsben Összegzés: 

A Copilot fejlesztésének nagyon korai szakaszában járunk, de már most körvonalazódnak jól látható előnyök, mint: 

Időmegtakarítás: Automatizált összefoglalók és akciópontok generálása gyorsítja a megbeszélések utófeldolgozását, csökkenti az adminisztratív terheket. 

Jobb Kommunikáció: Az üzenetek stílusának és hangnemének finomhangolásával javulhat a belső és külső kommunikáció minősége. 

Információáramlás Optimalizálása: A csatornák és csevegések könnyebb áttekinthetősége javítja az információáramlást és elősegíti a fontos információk gyors felfedezését. 

A jövőbeli frissítések várhatóan magukban foglalhatják a nyelvi támogatás bővítését, a képek és fájlok értelmezésének képességét, valamint a speciális formázások kezelését, így a Copilot még hatékonyabbá válhat a csapatok számára. 

Felkeltette a Microsoft Copilot az érdeklődésedet?

Fedezd fel a jövő munkavégzési módszereit a „Microsoft 365-höz készült Copilot” képzésünkkel! Ez a kurzus valódi utazás a mesterséges intelligencia által vezérelt munkavégzés világába, amely megmutatja, hogyan használd a legújabb technológiát a hatékonyság növelés érdekében

Gyere el ingyenes webinárium sorozatunkra, melyen szó lesz a Copilot-ról is, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot és szívesen segítünk!

Források: 

https://support.microsoft.com/hu-hu/copilot-teams

https://support.microsoft.com/en-us/office/use-copilot-in-microsoft-teams-chat-and-channels-cccccca2-9dc8-49a9-ab76-b1a8ee21486c  

Együttműködő partnereink

Microsoft logó
Magyar Projektmenedzsment Szövetség logó
TD SYNNEX logó
Óbudai Egyetem logó
IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. logó
Modern Vállalkozésok Programja logó
Referenciáinkból

Brite-Sol Kft.

Castrum Sec Kft.

Civita Food Kft.

Csiha Elektronikai és Szoftverfejlesztő Kft.

Faguss Kft.

Foltin Globe Kft.

Ho-Ra Kft.

Ipoly Erdő Zrt.

Kiss Épületgépész Kft

Ledfak Kft.

M.L.S. Magyarország Kft.

Meló-Diák Taneszközcentrum Kft.

Metz Connect Hungary Kft.

MRC-Radiológia Kft.

Nett festékház Kft.

Optic World Kft.

Opus Metal's Kft.

Pellio & Ceva Architektor Kft.

Pharmatechszer Kft.

Plusz Építő Kft

Rehab-Észak Kft.

Sanitaria Kft.

Special Effects ltd

Steel Manufacturing Kft.

Szügy Önkormányzat

Tiger Tools Kft.

Tracon Budapest Kft.

TRXCom Kft.

...

ÜGYFÉL
0
MUNKAÁLLOMÁS
0
System 32 Microsoft Solutions Partner Modern Work tanusítvány

Segíthetünk?

Kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy illetékes szakértő, tanácsadó kollégáink választ adhassanak kérdéseidre és segítsenek az eligazodásban.