Mi az a Microsoft 365

Mi az a Microsoft 365 (korábban Office 365)?

A Microsoft 365, melyet korábban Office 365 néven ismertünk, a Microsoft által fejlesztett, előfizetéses, felhő alapú komplex szolgáltatás. Magába foglal minden olyan funkciót, melyre az üzleti világban a mindennapi feladatok hatékony elvégzéséhez szükségünk van. Ezeknek a szolgáltatásoknak a célja támogatni az együttműködést, a kommunikációt, a biztonságot, így a vállalatok költséghatékonyan használhatnak innovatív megoldásokat.

Mit tartalmaz a Microsoft 365?

A Microsoft 365 különböző csomagjai tartalmazzák a Microsoft hagyományos irodai alkalmazásait, mint például a Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, valamint további szolgáltatásokat, mint a Sharepoint és OneDrive (felhő alapú tárolás), és a Microsoft Teams (csoportmunka és kommunikációs platform).

Milyen formában érhető el a Microsoft 365?

A Microsoft 365 előfizetés alapú, ami azt jelenti, hogy a felhasználók éves vagy havi díjat fizetnek a szolgáltatás használatáért. Ez eltér a korábbi, egyszeri díjas Microsoft Office vásárlási konstrukciójától. A Microsoft 365 csomagokban érhető el, amelyek különböző funkciókat és szolgáltatásokat tartalmaznak, attól függően, hogy otthoni, oktatási, kisvállalati vagy nagyvállalati használatra szánjuk-e.

Hogyan segítheti a vállalkozásokat hatékonyságuk növelésében a Microsoft 365?

Csapatmunka: Microsoft 365-ben található Microsoft Teams alkalmazás segíti a kollégák együttműködését, használatával zökkenőmentesen kommunikálhatunk vagy oszthatunk meg  információkat, függetlenül attól, hogy hol tartózkodunk. Ez elősegíti a csapatmunkát, felgyorsítja a projektek befejezését és javítja az általános hatékonyságot.

Folyamatos Frissítések: A felhő alapú megoldás folyamatos frissítéseket és szoftverkövetést tartalmaz, mely által a vállalkozások jogosultak a legújabb funkciók és innovatív megoldások használatára.

Felhő Integráció: A Microsoft 365 erősen integrálódik a felhő technológiával, ami lehetővé teszi a dokumentumok tárolását, szerkesztését és megosztását online, bárhol és bármikor. A Microsoft 365-ben található Onedrive for Business és Sharepoint Online használata lehetővé teszi, hogy adatokat, fájlokat és egyéb információkat biztonságosan tároljunk és osszunk meg. Ez megszünteti a lokális infrastruktúra szükségességét és skálázhatóságot és rugalmasságot biztosít a vállalkozások növekedésében.

Biztonság és Megfelelőség: A Microsoft 365 erős biztonsági funkciókat épített be a vállalati adatok és rendszerek védelmére. Tartalmazza a mesterséges intelligencián alapuló fenyegetésvédelmet és az adatvesztés-megelőzéshez szükséges funkciókat.

Üzleti intelligencia és adatelemzés: Az alapfunkciók kiegészítéseként lehetőség nyílik adatvizualizációs megoldások (Power BI) használatára, az üzleti döntések megkönnyítése érdekében

Skálázható megoldások: A Microsoft 365 skálázható megoldásokat kínál, amelyek képesek alkalmazkodni minden méretű vállalkozáshoz. Legyen szó kis startupról vagy nagy vállalatról, a vállalkozások saját igényeiknek megfelelően testre szabhatják a Microsoft 365 előfizetéseiket.

Eszközfüggetlenség: A felhasználók több eszközön (például számítógépen (Windows, Mac), táblagépen és okostelefonon (Android, IOS) használhatják a Microsoft 365-öt, ami növeli a rugalmasságot és mobilitást.

A mai dinamikusan változó világban a vállalatok, különös tekintettel a kis- és középvállalkozásokra, számos kihívással találkoznak nap mint nap, melyek közül a legmeghatározóbbak a digitalizációs kihívások A technológiától való függés miatt szükségük van a folyamatos fejlődésre a hatékony munkavégzés, kommunikáció és a jól szervezett munkafolyamatok érdekében.

Ha szeretnél többet megtudni a Microsoft 365 ökoszisztémáról, gyere el Hatékony munkavégzés M365 alapokon képzésünkre, melyen megtudhatod, hogyan segíthet a mindennapi munkavégzésben, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot és szívesen segítünk!
A Microsoft 365 bevezetésről itt olvashatsz bővebben.

Együttműködő partnereink

Microsoft logó
Magyar Projektmenedzsment Szövetség logó
TD SYNNEX logó
Óbudai Egyetem logó
IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. logó
Modern Vállalkozésok Programja logó
Referenciáinkból

Brite-Sol Kft.

Castrum Sec Kft.

Civita Food Kft.

Csiha Elektronikai és Szoftverfejlesztő Kft.

Faguss Kft.

Foltin Globe Kft.

Ho-Ra Kft.

Ipoly Erdő Zrt.

Kiss Épületgépész Kft

Ledfak Kft.

M.L.S. Magyarország Kft.

Meló-Diák Taneszközcentrum Kft.

Metz Connect Hungary Kft.

MRC-Radiológia Kft.

Nett festékház Kft.

Optic World Kft.

Opus Metal's Kft.

Pellio & Ceva Architektor Kft.

Pharmatechszer Kft.

Plusz Építő Kft

Rehab-Észak Kft.

Sanitaria Kft.

Special Effects ltd

Steel Manufacturing Kft.

Szügy Önkormányzat

Tiger Tools Kft.

Tracon Budapest Kft.

TRXCom Kft.

...

ÜGYFÉL
0
MUNKAÁLLOMÁS
0
System 32 Microsoft Solutions Partner Modern Work tanusítvány

Segíthetünk?

Kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy illetékes szakértő, tanácsadó kollégáink választ adhassanak kérdéseidre és segítsenek az eligazodásban.