M365_beköltözés

Mire figyeljünk Microsoft 365 bevezetése során?

Microsoft 365 bevezetését tervezitek? Nagyszerű döntés, de hadd mondjuk el rögtön az elején: ez nem csak arról szól, hogy „áttelepítjük a cuccokat a felhőbe”. Ez egy teljesen új játéktér, ami rengeteg lehetőséget rejt, de ahhoz, hogy igazán ki tudjuk használni, néhány dolgot át kell gondolnunk. 

1. Ne csak átültessük, alakítsuk át! 

Először is, a Microsoft 365 nem egy sima szoftverfrissítés. Ez egy esély arra, hogy újra megvizsgáljuk, hogyan dolgozunk együtt, hogyan kezeljük a dokumentumainkat, és hogyan kommunikálunk a cégen belül. Ez azt jelenti, hogy néhány bevett szokást le kell cserélnünk. Például a Microsoft Teams-ben történő csoportmunka vagy a SharePoint Online-on való dokumentummegosztás sokkal gördülékenyebbé teheti a munkát, de ehhez szükséges a munkavállalók aktív részvétele is. 

2. Készítsük fel a csapatot a Microsoft 365 bevezetésére! 

A változás nem mindig könnyű, és lesznek, akik ellenállnak neki. Itt jön a képbe a képzés és a támogatás. Mutassuk meg a csapatnak, hogy az új eszközökkel valójában könnyebb lesz a munkájuk, nem nehezebb, erre különösen fontos megfelelő időt és energiát szánni, mely hosszútávon megtérül majd. 

3. Gondoljuk át a munkafolyamatokat! 

A Microsoft 365 rengeteg automatizálási és együttműködési eszközt kínál. De ahhoz, hogy ezeket jól ki tudjuk használni, át kell gondolnunk, hogyan végzünk bizonyos feladatokat, mely területeken vannak problémák, esetlegesen lassú és időigényes folyamatok. Ez lehetőséget ad arra, hogy megszabaduljunk néhány régóta fennálló problémától, vagy a lassú, elavult munkavégzési szokásoktól. 

4. Biztonság és megfelelőség – ne hagyjuk figyelmen kívül! 

A felhőbe való átállás nagy előnyökkel jár, de a biztonságra és a megfelelőségre is extra figyelmet kell fordítanunk. A Microsoft 365 számos eszközt kínál ezen a téren is, helyes használatukhoz először érdemes megismerkednünk velük. 

A Microsoft 365 bevezetése összefoglalva 

A Microsoft 365 bevezetése nagy lépés a cégek számára, és bár kihívásokkal jár, de rengeteg lehetőséget kínál az üzleti folyamatok biztonságosabbá és hatékonyabbá tételére. Készüljünk fel rá, hogy átgondoljuk a munkánkat, képezzük a csapatot, és használjuk ki az új eszközök által kínált lehetőségeket, melyek segítségével vállalkozásunk előnyre tehet szert.  

Ez nem csak egy IT projekt; ez egy üzleti átalakulás, ami mindenkit érint a cégnél.  

Ti készen álltok rá?

Ha érdekel a Mesterséges Intelligencia (AI) a Microsoft 365 előfizetésekben, itt olvashatsz a Microsoft Copilot-ról bővebben.

Együttműködő partnereink

Microsoft logó
Magyar Projektmenedzsment Szövetség logó
TD SYNNEX logó
Óbudai Egyetem logó
IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. logó
Modern Vállalkozésok Programja logó
Referenciáinkból

Brite-Sol Kft.

Castrum Sec Kft.

Civita Food Kft.

Csiha Elektronikai és Szoftverfejlesztő Kft.

Faguss Kft.

Foltin Globe Kft.

Ho-Ra Kft.

Ipoly Erdő Zrt.

Kiss Épületgépész Kft

Ledfak Kft.

M.L.S. Magyarország Kft.

Meló-Diák Taneszközcentrum Kft.

Metz Connect Hungary Kft.

MRC-Radiológia Kft.

Nett festékház Kft.

Optic World Kft.

Opus Metal's Kft.

Pellio & Ceva Architektor Kft.

Pharmatechszer Kft.

Plusz Építő Kft

Rehab-Észak Kft.

Sanitaria Kft.

Special Effects ltd

Steel Manufacturing Kft.

Szügy Önkormányzat

Tiger Tools Kft.

Tracon Budapest Kft.

TRXCom Kft.

...

ÜGYFÉL
0
MUNKAÁLLOMÁS
0
System 32 Microsoft Solutions Partner Modern Work tanusítvány

Segíthetünk?

Kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy illetékes szakértő, tanácsadó kollégáink választ adhassanak kérdéseidre és segítsenek az eligazodásban.